După aproape doi ani de lucrări de modernizare, în Băile 1 Mai se va deschide sâmbătă, 19 august, Aquaparkul Venus, cu șase bazine cu apă termală sau apă încălzită, plus două bazine destinate copiilor, au anunțat miercuri reprezentanții fondului de investiții Transilvania Investments, care deține compania Turism Felix SA. 

Potrivit comunicatului oficial, investiția în fostul ștrand Venus s-a ridicat la 14 milioane de euro. 

Bazine, jacuzzi, locuri de joacă

„Aquapark Venus din 1 Mai (jud. Bihor) se redeschide, oficial, sâmbătă, 19 august a.c., după aproape 2 ani de lucrări ce au impus refacerea integrală a ștrandului și investiții de 14 milioane de euro. Complexul aflat în portofoliul Turism Felix SA, companie deținută de fondul de investiții Transilvania Investments”, se arată în informarea proprietarilor. 

Complexul se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare, unde „turiștii vor descoperi 6 bazine cu apă termală sau apă încălzită, pentru înot sau dotate cu sisteme de masaj aquatic sau jacuzzi”. Alte două bazine sunt destinate copiilor, care vor avea la dispoziție și alte spații de joacă. Din oferta Venus fac parte și un restaurant de tip fast food, și terenuri pentru practicarea mai multor sporturi.

Pe pagina oficială de Facebook a noului aquapark se arată că acesta va fi deschis zilnic, între orele 08 și 20. Copiii cu vârste sub 4 ani vor intra gratuit, copiii cu vârste de până la 12 ani vor plăti 25 de lei, în timp ce tariful pentru adulți va fi de 50 de lei. 

Caută director general

„Odată cu inaugurarea Aquapark Venus, stabilim o nouă destinație de vacanță ce poate susține dezvoltarea turismului intern”, a transmis, prin comunicatul menționat, Radu Roșca, președintele executiv al Transilvania Investments, subliniind că strategia investitorului presupune consolidarea statutului de „cel mai important operator în turismul balnear din România” pentru compania Turism Felix, care deține cinci hoteluri și două ștranduri. 

În același comunicat se precizează că „în cadrul strategiei de dezvoltare, Transilvania Investments a început, recent, o campanie de recrutare pentru poziția de director general al Turism Felix SA, rolul viitorului manager fiind de a implementa viziunea pe termen lung menită să poziționeze compania în topul operatorilor din turismul românesc”.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!