Veste bună pentru bihoreni și pentru turiștii care aleg județul ca destinație de vacanță. În această vară, își va deschide porțile Aquaparkul Venus, un complex modern creat pe stabilimentul ștrandului cu același nume.

„Un complex modern, capabil să primească peste 2000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregătește pentru această vară turiștilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ștrandului”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de investitor.

Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aquapark de ultimă generație.

Turiștii vor găsi aici 7 bazine pentru adulți și 2 bazine pentru copii, locuri de luat masa și zone de relaxare. De la bazin de înot la tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi, complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a țării cu bazine cu apă încălzită.

„Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aquapark-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, a declarat Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

În prezent, lucrările principale legate de infrastructura ștrandului, respectiv refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire etc., sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje.

Conform graficului de lucrări, Aqupark-ul Venus va fi deschis pentru public în luna iulie.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!