Primul și singurul restaurant cu specific libanez din Oradea, alături de Chef Zaid Mohannad, fost concurent la Chefi la Cuțite, supranumit și „Habibi din Zalău”, te așteaptă, weekendul acesta, la un eveniment special, plin de arome orientale.

Rezervă acum, pentru a sărbători alături de cei dragi, într-un mod mai special, onomastica de Mihail și Gavril sau, pur și simplu, pentru a te bucura de delicatese pe alese!

Chef Zaid Mohannad te va încânta cu patru preparate delicioase

Chef Zaid, originar din Abu Dhabi, dar stabilit în Zalău, a câștigat rapid inimile concurenților și telespectatorilor la Chefi la Cuțite, prin atitudinea sa pozitivă.

Arhitect de meserie, Zaid a ajuns pe meleaguri românești cu ocazia unei oferte de muncă. După ce s-a îndrăgostit iremediabil de aceste locuri, a hotărât să se stabilească aici. Pasiunea sa arzătoare pentru gastronomie l-a împins către emisiunea Chefi la Cuțite, unde a ajuns în semifinala sezonului 12, care a devenit rampa lui de lansare într-ale bucătăriei.

Weekendul acesta, Zaid va găti și pentru bihoreni, în bucătăria celor de la Restaurant Graf Lebanese & International Cuisine.

Ce bunătăți te așteaptă la Graf-Lebanese & Internațional Cuisine

Pregătește-te pentru o avalanșă de arome orientale rafinate și apetisante:

Beef Shawarma Salad  - este o reinterpretare modernă și vibrantă a șaormei tradiționale din carne de vită, servită ca o salată răcoritoare și ușoară. Acest fel de mâncare combină aromele bogate și savuroase ale cărnii de vită la grătar, condimentate cu legume proaspete și crocante, făcându-l o opțiune savuroasă și sănătoasă.

Smoked Kabsa  - Kabsa este un preparat clasic de orez cu pui afumat, cunoscut pentru condimentele sale parfumate și carnea fragedă. Aromele sunt îmbogățite cu cele două sosuri și cu condimente ușoare.

Fatteh - disponibil și în varianta vegetariană

Fatteh este un fel tradițional arab de mâncare, cunoscut pentru combinația seducătoare de arome și texturi. Preparatul îmbină straturi de pâine prăjită cu: sos bogat de roșii, năut, sos de iaurt cu usturoi și este adesea acoperit cu carne de vită și completat cu o varietate de condimente. Fatteh este, de obicei, servit la micul dejun sau ca o masă comună mare pentru prânz sau cină, în special în țările levantine, precum: Liban, Siria, Iordania și Palestina.

Desert „Umm Ali” - este un desert tradițional arab popular, preferat în Egipt și în întregul Levant. Preparatul constă într-o budincă bogată, reconfortantă care combină aluat, lapte și nuci, creând un deliciu cald, asemănător cu o cremă. Numele „Umm Ali” se traduce prin „Mama lui Ali” cu o poveste interesantă în spate. Umm Ali este adesea servit cald, făcându-l desertul perfect pentru întâlniri sau sărbători speciale.

Preparatele vor fi disponibile atât în restaurant, cât și pentru livrare prin:

Parteneri principali ai evenimentului vor fi Casa de vinuri Cotnari și Coca-Cola.

Next @ Graf, 6-8 Decembrie 2024:

Din traista lui Moş Nicolae: bunătăţi pregătite de „Un Dulce de la Vlad Muresan” și momente magice alături de Magicianul Marius Neagu.

Orar:

Luni - Duminică - 12:00 - 23:00

Rezervări: 0754 991 133

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile pe care vi le pregătim, trebuie doar să faceți click pe:

https://www.facebook.com/restaurantgraf/

https://www.instagram.com/graf_lebanese_cuisine

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!