Arena "Antonio Alexe" a găzduit pe 15 aprilie unul dinre cele mai importante turnee de handbal pentru juniori din Oradea în ultimii ani.

Astfel, aproximativ 300 de copii reprezentând şapte cluburi din mai multe judeţe din vestul ţării s-au întrecut în jocuri de mini-handbal, baby-handbal şi juniori patru, toate desfăşurate în cadrul festivalului dotat cu Cupa Iepuraş.

Au participat echipe de la cluburile: AS Triumph Oradea, Alpha Oradea, CSŞ Tileagd, CSŞ Valea lui Mihai, HC "Valeria Motogna" Zalău, ACS Dominicii Moşniţa Nouă (Timiş) şi HC Beldiman, club arădean de la care s-a remarcat Cezar Diniş.

Cei aproximativ 300 de copii s-au întrecut la trei categorii de vârstă, iar cum este  indicat la asemenea întreceri juvenile, organizatorii au decis ca partidele să se desfăşoare fără a fi ţinut scorul, fiecare echipă fiind declarată câştigătoare la final, iar copiii, recompensaţi cu medalii.

Competiţia s-a dovedit a fi una extrem de reuşită cu toate că organizatorii au pus în scenă pentru prima dată un asemena eveniment. "Suntem extrem de mulţumiţi de cum s-a desfăşurat evenimentul, acesta depăşindu-ne aşteptările", a declarat Cipriana Petric, antrenoarea şi iniţiatoarea, alături de Devid Munea, a proiectului AS Triumph Oradea şi a Cupei Iepuraş.