Judecătorul de drepturi şi libertăţi din Marghita a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele unui tânăr de 24 ani din Marghita, cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului unui accident rutier fără încuviinţarea Poliţiei.

Accidentul s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orei 6.30, pe strada I.L Caragiale din Marghita. „În timp ce se deplasa pe partea stângă a părţii carosabile, cu un cărucior încărcat cu haine, o femeie de 64 ani a fost accidentată grav de un autoturism care circula din sens opus. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei", a explicat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Maşina implicată în accident a fost găsită de poliţişti în mai puţin de o oră, parcată în curtea unei case din Marghita. Oamenii legii l-au găsit şi pe şofer, un localnic de 24 ani, pe numele său Paul Hurban.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor, iar sâmbătă, 18 octombrie, a fost prezentat la Judecătoria Marghita, unde pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.