Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a anunţat, luni, că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au început urmărirea penală faţă de Balog Peter, 19 ani, din Oradea, pentru tâlhărie.

Tânărul este acuzat că în zorii zilei de sâmbătă, în jurul orei 5, în timp ce se afla pe strada Primăriei din Oradea, a atacat un alt tânăr, tot în vârstă de 19 ani, căruia i-a furat telefonul mobil şi banii pe care îi avea asupra lui, în sumă de 12 lei.

"În urma agresiunii, victima a suferit astfel leziuni care necesită pentru vindecare 3 - 4 zile de îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Balog a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Bihor şi prezentat, sâmbătă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea, magistraţii emiţând pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

"Cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activităţi infraţionale a suspectului", a mai arătat Alina Dinu.