Incident surprinzător la prima conferinţă de presă a conducerii judeţene a Partidului Verde. Întrebată de un ziarist unde se află sediul formaţiunii (conferinţa de presă fiind desfăşurată la un restaurant), şefa Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, s-a lansat într-o digresiune pentru a explica motivul pentru care organizaţia nu dispune de un sediu propriu. La un moment dat, Bodonea a afirmat că "dacă nu vom primi un sediu până în luna septembrie, vom da în judecată PNL", pentru ca apoi, instantaneu, să se oprească şi să se adreseze redactorului Călin Corpaş, de la Jurnalul bihorean, pe un ton ridicat: "Nu râde, domnule! Ascultă-mă şi apoi o să poţi apăra PNL-ul!"

Deoarece jurnalistul învinuit că ar fi zâmbit ironic şi că ar fi intenţionat "să apere PNL-ul" (în condiţiile în care, de obicei, nu partidul primarului poate fi responsabilizat pentru că acesta nu alocă un sediu unui alt partid ci, eventual, primarul sau instituţia Primăriei), a ripostat, şefa Partidului Verde a continuat în acelaşi registru: "Mă iei peste picior, ai început să zâmbeşti ironic..."

Modul de adresare al Mihaelei Bodonea a stârnit şi reacţia unui alt jurnalist, Dan Oltean (reporter la TTV), care a atenţionat că "Noi am venit aici pentru o conferinţă de presă, iar dacă vi se pare că cineva zâmbeşte, chiar şi ironic, acesta nu e un motiv să ne tutuiţi".

Problema sediului Partidului Verde şi legătura acestuia cu PNL a fost relatată, totuşi, de Mihaela Bodonea, care a afirmat că Primăria i-a impus să achite o datorie de 120 milioane lei vechi reprezentând chiria restantă pe mai mulţi ani pentru un sediu din strada Aurel Lazăr, care, de fapt, fusese închiriat Federaţiei Ecologiste din România. "FER-ul a fost absorbit de Acţiunea Civică a lui Emil Constantinescu, iar aceasta, ulterior, de PNL", a spus Bodonea, argumentând că, de fapt, PNL Bihor ar trebui să achite banii.

După încheierea conferinţei de presă, preşedinta PV Bihor a încercat să-şi ceară scuze jurnalistului Călin Corpaş, însă - poate pentru că nu şi-a găsit cuvintele - a mai pus paie pe foc, afirmând că acesta este "infatuat".

Tot după încheierea întâlnirii, ziariştilor le-au fost prezentate scuze pentru incident de către Horea Vuşcan, cel care avusese ideea conferinţei de presă, în care a dorit să-şi anunţe adeziunea la Partidul Verde.