Trei camioane încărcate cu alimente de primă necesitate şi încălţăminte de iarnă au pornit joi seară, de la Oradea, către sinistraţi din judeţul Vrancea, afectaţi de iarna grea.

"La ora 17, trei camioane încărcate cu alimente de primă necesitate şi încălţăminte de iarnă au pornit, din Oradea, către localitatea Măicăneşti, judeţul Vrancea. Potrivit prefectului de Vrancea şi primarului comunei, sinistraţii de aici au foarte mare nevoie de ajutor!", se menţionează într-un comunicat al Asociaţiei Firmelor Bihorene (AFB).

Alimentele şi bunurile trimise sinistraţilor au fost donate de un număr de 26 firme bihorene la cererea AFB, care a demarat la începutul săptămânii o acţiune de strângere de ajutoare.

Conform comunicatului, convoiului pornit de la Oradea i se vor alătura, la Deva, două ambulanţe, o maşină de pompieri şi două maşini de intervenţie pline cu voluntari.

De asemenea, la Măicăneşti-Vrancea vor mai ajunge o ambulanţă şi o maşină de pompieri pornite din Focşani, toate acestea fiind puse la dispoziţia sinistraţilor de firma Axis Holding, membru AFB.