Juliette Lamour, o tânără de 18 ani din Canada, a câștigat marele premiul la loterie, 48 de milioane de dolari canadieni, adică aproximativ 35 de miliioane de dolari americani, prima dată când a jucat, scrie libertatea.ro.

Culmea este că fata a aflat că a câștigat o lună mai târziu după extragere, când a auzit la știri că marele premiu a fost câștigat de cineva din orașul ei.

Tânăra uitase complet de biletul jucat, iar când a aflat că premiul nu este revenidcat, și-a verificat tichetul printr-o aplicație mobilă. Instant, pe ecranul telefonului i-a apărut mesajul „Big Winner” (Marele câștigător), intermitent.

Vineri, când și-a ridicat premiul din Ontario, Juliette a mărturisit că în momentul în care a aflat că este câștigătoare a izbucnit în lacrimi, de fericire. „Încă nu-mi vine să cred că am luat marele premiu la primul meu bilet de loterie!”, a adăugat ea.

Juliette lucrează cu jumătate de normă la o farmacie, și spune că și colegii ei au fost șocați de vestea că a câștigat 48 de milioane de dolari canadieni. Șeful ei a lăsat-o să plece acasă mai devreme, dar mama ei i-a cerut să nu facă asta, ci să-și termine tura.

Fata vrea să studieze Medicina, așa că spune că banii o vor ajuta să facă facultatea fără împrumuturi. În rest, va investi „cu grijă”, consiliată de tatăl ei, același care a avut ideea ca ea să joace la loto. Familia ei va merge însă și într-o vacanță, pe un alt continent. 

„Banii nu te definesc. Este munca pe care o faci care te va defini”, a spus Juliette, în finalul discuției cu jurnaliștii canadieni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!