Un incident mai puţin obişnuit a perturbat o petrecere de nuntă care s-a desfăşurat duminică după amiaza la sala Nicoleta, situată la intersecţia străzilor Războieni şi Seleuşului din cartierul Velenţa.

În jurul orei 9 seara, două persoane necunoscute au intrat în incinta localului, au pulverizat spre petrecăreţi cu spray-uri lacrimogene, după care au fugit imediat. După manifestări, atacul pare a fi sau o mostră de teribilism, sau un avertisment adresat mirilor, sau pur şi simplu o dorinţă de a strica nunta aflată pe final.

Cert este că în urma atacului, care a durat doar câteva secunde, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând iritaţii şi usturimi, motiv pentru care la locul incidentului s-au deplasat trei echipaje ale Serviciului judeţean de Ambulanţă.

„În sală geamurile erau închise, pentru a nu deranja vecinii, aşa că substanţa a afectat toţi nuntaşii, aproximativ 50 de persoane. Cel mai rău s-a simţit mireasa, cred că lângă ea au pulverizat", a declarat pentru BIHOREANUL medicul coordonator al Ambulanţei, Tiberiu Bondar.

Totodată, la solicitarea organizatorilor petrecerii, două echipaje ale Poliţiei municipiului s-au deplasat la sala de nunţi şi au început cercetările, însă, deocamdată, atacatorii nu au fost identificaţi.

„Este vorba de două persoane, care nu au sustras nimic. Încă nu se cunoaşte mobilul atacului. Echipa de cercetare face audieri, se verifică înregistrările de pe camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe atacatori", a declarat adjunctul şefului Poliţiei Oradea, comisarul şef Alin Haniş.