Răzbunările cu iz mafiot continuă în Bihor. Săptămâna trecută, nişte golani au vrut să incendieze una dintre maşinile folosite de angajaţii controversatului afacerist din Sântandrei, Mihai Borciu.

Au stropit-o cu benzină, i-au dat foc și apoi au fugit, dar substanţa a fost puţină, așa că incendiul a fost văzut din timp şi stins înainte să ajungă pompierii, distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului.

În mod curios, făptaşii au lăsat sticla cu benzină lângă mașină, adică la locul faptei, la fel cum s-a întâmplat și vara trecută, când doi indivizi au vrut să dea foc casei afaceristului Mihai Gabor, alias Grecu, dar au fost fugăriţi de câini, abandonând sticlele cu cocktailul Molotov la colţul gardului.

Atunci, poliţiştii au suspectat că în spatele atacului ar sta Romulus Markovics, alias Romi Neguş, şi victima de acum, Borciu, fin de cununie al lui Grecu, cu care acesta din urmă era în duşmănie.

Cert e că ambele incidente sunt acum în anchetă. Chiar dacă autorii nu şi-au dus la capăt isprăvile, e clar că stau prost cel puţin cu busola şi cineva trebuie să le spună că nu sunt în Vestul sălbatic...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!