O femeie surprinsă de camerele de supraveghere ale Casei de Cultură Salonta în timp ce fură florile dintr-o jardinieră a devenit vedetă pe Facebook, înregistrarea fiind distribuită de localnici în speranţa că hoaţa e recunoscută şi va putea fi dată pe mâna poliţiştilor.

În înregistrare se vede clar cum femeia, tânără, vine, smulge florile din jardiniera aflată pe stradă, le pune în plasă, iar pe urmă pleacă, fără teamă că ar putea fi prinsă de cineva.

Filmuleţul a fost postat pe Facebook de angajaţii Casei de Cultură, iar asta chiar cu ştiinţa directorului instituţiei, care e hotărât să reclame furtul la Poliţie.

"Marţi dimineaţă, la ora 6.15 s-a produs furtul. Aşteptăm un pic, e pus deja pe Facebook, poate o recunoaşte cineva. Oricum, voi merge şi la Poliţie şi voi face plângere. Se vede foarte clar că e premeditat, e furt calificat. A venit cu plăsuţa, a luat florile şi a plecat. E vorba de gest. Adică altul plantează, are grijă de florile acelea, iar ea vine şi le ia", a declarat BIHOREANULUI directorul Casei de Cultură, Kovacs Zoltan.

Potrivit acestuia, nu este pentru prima oară când jardinierele Casei de Cultură sunt golite de hoţi. "Este a doua oară, în decurs de două luni. Data trecută a fost pe întuneric, seara la ora 23, o persoană în vârstă, dar nu se vedea pe înregistrare şi de aceea nu am reclamat la Poliţie", mai spune directorul.