Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier din Oradea a aprobat, vineri, închiderea unor străzi şi tronsoane ale unor străzi pentru realizarea unor lucrări, ba de întreţinere a şoselei, ba de reabilitare a reţelelor de termoficare.

"În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulaţie şi trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoş, s-au analizat azi mai multe solicitări privind diverse restricţionări ale circulaţiei în oraş sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu", se arată într-o informare transmisă de Primăria Oradea. 

Conform comunicatului, "comisia a aprobat instituirea restricţiilor de circulaţie pe str. Principatelor Unite, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu până la ieşirea din parcarea de pe Tudor Vladimirescu (nr. 19-21), începând de luni, 20 iunie, până la 1 iulie, în vederea realizării lucrărilor de întreţinere şi reparaţii drum". 

Astfel, circulaţia va fi deviată pe str. Tudor Vladimirescu, urmând ca accesul în str. Principatelor Unite să se facă prin parcarea de pe Tudor Vladimirescu.

Tot de luni, 20 iunie, se instituie restricţii de circulaţie pe întreaga lungime a străzii Constantin Nottara. Restricţiile vor dura până la 20 august şi sunt necesare pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare – etapa III.

Circulaţia va fi restricţionată în perioada 20 iunie - 20 iulie şi pe str. Alexandru Cazaban, pe tronsonul cuprins între giraţia cu str. Oneştilor şi str. Lăpuşului – artera secundară, în vederea realizării lucrărilor la reţelele de termoficare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!