Poliţia Locală a eliberat drumul expres de maşinile lăsate pe şosea cu chitanţierul. În urma unor sesizări, poliţiştii locali au dat în perioada 1 - 11 ianuarie amenzi în valoare totală de 1.000 lei unui număr de opt şoferi care au parcat neregulamentar pe strada Ecaterina Teodoroiu.

Autovehiculele, care staţionau pe carosabil în raza de acţiune a indicatorului "Oprirea interzisă", puneau în pericol participanţii la trafic de pe drumul rapid. "Situaţia este cu atât mai gravă cu cât pe Ecaterina Teodoroiu a avut loc deja o tamporane", a declarat Cristian Beltechi, directorul Poliţiei Locale Oradea.

Potrivit acestuia, Poliţia Locală verifică în continuare modul în care şoferii se conformează normelor privind oprirea şi staţionarea autovehiculelor pe raza oraşului.

În cursul zilei de luni, de exemplu, agenţii din teren au verificat modul în care conducătorii auto parchează pe străzi precum Ştefan cel Mare, Transilvaniei şi Tudor Vladimirescu.

Citiţi şi "Nesimţire sau prostie? Traficul pe drumul expres, îngreunat de şoferii care-şi parchează maşinile pe unde apucă"