Vrei să îi faci o bucurie copilului? Du-l să se joace în Orăşelul Copiilor! Micuţul se va alege şi cu distracţia, şi cu o pereche nouă de încălţări!

După ce luna trecută şi-a însoţit în clădirea din fostul parc al copiilor nepoţelul de 10 ani, o orădeancă nu i-a mai găsit adidaşii micuţului, aşa că a trebuit să-i cumpere alţii.

Conform obiceiului locului, copilul s-a descălţat la intrarea în spaţiul de joacă, lăsându-şi în zona de vestiar încălţămintea în valoare de vreo 250 lei, care apoi a dispărut.

După căutări zadarnice, femeia a fost nevoită să-l ducă acasă desculţ şi în braţe, orice încercare de identificare a hoţului fiind sortită eşecului.

Familia băiatului a aflat că Direcţia Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea, care administrează Orăşelul, nu are cum da de autorul furtului, deoarece camerele de supraveghere din incintă nu mai funcţionează de două luni.

DPI a organizat o licitaţie pentru achiziţionarea unui alt sistem de supraveghere video, dar acesta ar putea fi pus în funcţiune cel mai curând luna viitoare.

Până atunci, tot ce pot face orădenii e să stea cu un ochi pe micuţii care se joacă în Orăşel şi cu celălalt pe încălţările lor, pentru că Primăria cea leneşă nu răspunde de eventualele furturi. Ea doar încasează...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!