O persoană a fost rănită, iar maşina pe care o conducea a fost grav avariată, joi, în urma unui accident rutier produs în Bihor, pe DN79, lângă Inand. Şoferul autoturismului a lovit o căprioară care traversa şoseaua şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţul de pe marginea drumului. 

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs joi dimineaţa, în jurul orei 9. Şoferul, un timişorean în vârstă de 39 de ani din Giroc, se afla la volanul unei Skoda Octavia cu care circula pe direcţia Oradea - Salonta.

În apropierea localităţii Inand, într-o zonă în care limita de viteză este de 90 km pe oră, în faţa maşinii a apărut, brusc, o căprioară, pe care şoferul nu a mai reuşit să o evite. Autoturismul a izbit animalul, iar apoi s-a răsturnat şi s-a rostogolit în şanţul din stânga direcţiei sale de deplasare.

Din fericire, conducătorul auto a scăpat cu leziuni uşoare, însă Skoda a fost grav avariată. 

Cercetările în caz sunt desfăşurate de polițiștii Biroului Rutier Salonta, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta.