Şase adolescenţi cu vârste între 13 şi 17 ani din Ineu sunt cercetaţi pentru furt după ce au intrat în anexele mai multor gospodării de unde au furat unelte şi scule.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, doi dintre adolescenţi au comis furtul în cursul dimineţii de luni. "Poliţiştii au fost sesizaţi de un orădean că, în cursul dimineţii, în jurul orei 08.30, persoane necunoscute au pătruns prin escaladare în curtea locuinţei pe care o deţine în localitatea bihoreană Ineu şi, dintr-o anexă închisă, dar neasigurată, au sustras diverse unelte şi scule", se arată în informare. 

În urma verificărilor, poliţiştii din Ineu i-au identificat pe autori, fiind doi minori de 16 şi 13 ani, ambii ineuani. Prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind restituite proprietarului.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Ineu au prins autorii unui furt comis în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie dintr-o locuinţă din sat, de unde hoţii au furat diverse unelte şi aparatură electronică. Este vorba despre patru adolescenţi, cu vârste între 14 şi 17 ani, paguba fiind recuperată şi în acest caz. 

Pe de altă parte, poliţiştii din Oşorhei i-au găsit pe hoţii care, în noaptea de 26 spre 27 iunie anul trecut, au furat din incinta unei firme 160 de europaleţi în valoare de 3.600 lei. Cei doi bărbaţi, de 43 şi 51 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, sunt cercetaţi, la rândul lor, pentru furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat integral.