Doi adolescenţi de 12 ani din Rontău sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au fost prinşi de poliţiştii Staţiunii Băile Felix că au furat două telefoane mobile în valoare de aproximativ 1.000 lei dintr-un ştrand situat în Staţiunea Băile 1 Mai.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a declarat, miercuri, că poliţiştii din Băile Felix au recuperat telefoanele mobile sustrase şi le-au restituit proprietarilor însă adolescenţii nu s-au liniştit.

„Sunt bănuiţi de poliţişti că ar fi pătruns în curtea unui consătean şi ar fi furat cabluri electrice, obiecte sanitare şi unelte în valoare de aproximativ 3.000 lei", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor care recomandă bihorenilor să acorde atenţie sporită lucrurilor personale la ieşirile în ştranduri sau în timpul excursiilor.

„Să păstreze mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care îşi lasă obiectele personale şi să nu piardă din ochi obiectele de valoare pentru că există persoane care speculează orice neatenţie", a spus inspectorul principal Alina Dinu.