Campania de plombare a gropilor din carosabil demarată la începutul acestei săptămâni a continuat miercuri cu acoperirea gropilor de pe străzile Ştefan cel Mare şi Meşteşugarilor.

În cursul zilei de joi, angajaţii firmei Selina care şi-a adjudecat lucrările de reparaţii şi întreţinere străzi, vor acoperi gropile din carosabil existente în zona podului CFR şi a străzii Avram Iancu. „În cursul zilei de sâmbătă, pentru a nu perturba traficul şi aşa aglomerat, se va lucra în majoritatea intersecţiilor aglomerate din oraş", a declarat pentru BIHOREANUL Leontin Pătcaş, şeful Serviciului drumuri şi poduri din cadrul Primăriei.

Printre principalele zone vizate se numără intersecţiile Bulevardului Decebal cu străzile Dacia, Tudor Vladimirescu şi Calea Aradului, giraţiile de la ieşirea din municipiu spre Cluj şi Arad dar şi sensurile giratorii de la Parcul 22 Decembrie, respectiv instersecţia străzii Calea Aradului cu Henrik Ibsen.

Conform unui comunicat de presă făcut public miercuri „Primăria municipiului Oradea îşi cere scuze orădenilor pentru situaţia în care se află drumurile după trecerea iernii, şi îi asigură că toate deficienţele vor fi remediate pe măsură ce condiţiile meteo vor permite".