Şoferi, ocoliţi zona centrală! Potrivit unui comunicat al municipalităţii, Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei a aprobat, vineri, închiderea parţială a unor artere din centrul oraşului pentru lucrări de reabilitare a reţelei de termoficare.

Potrivit comunicatului în perioada 5-11 septembrie pe tronsonul din strada Sucevei delimitat de arterele Mihai Viteazul şi Titu Maiorescu respectiv Nicolaus Olahus se va închide o bandă. Circulaţia se va desfăşura în continuare cu dublu sens în condiţii de semaforizare.

Tot în zona centrală, din cauza lucrărilor, în perioada 5 septembrie – 15 octombrie strada Mihai Viteazul va fi cu sens unic inclusiv pe tronsonul de la strada Sucevei la Parcul 1 Decembrie.

Săpăturile vor afecta inclusiv circulaţia autobuzelor. Începând din 2 septembrie staţiile de autobuz din strada Sucevei (linia 14) şi din faţa Sinagogii Ortodoxe din strada Mihai Viteazul (liniile 13, 15, 16) au fost desfiinţate pentru buna desfăşurare a lucrărilor.

"Provizoriu, până la finalizarea lucrărilor, actualul amplasament al statiei Sucevei va fi mutat, iar linia 14 va avea încă o staţie pe sensul de mers către Piaţa Ioşia şi pe strada Piaţa 1 Decembrie, la intersecţia cu strada Vasile Alecsandri. La fel, liniile 13,15 şi 16 vor avea staţie pe strada 1 Decembrie după virajul la dreapta de pe strada Mihai Viteazul", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii municipalităţii fac un apel la înţelegerea conductorilor auto pe care îi roagă să acorde o atenţie sporită indicatoarelor rutiere de pe străzile unde au loc lucrări.