Atenţie, şoferi! Traficul rutier din strada Aleea Ştrandului va fi deviat în jurul Parcului I.C. Brătianu în cursul zilei de joi, 27 aprilie, iar linia de autobuz 15 va fi deservită de garnituri de capacitate mică.

Circulaţia auto va fi restricţionată, începând cu ora 8, din cauza lucrărilor de asfaltare a străzii care duce la Aqupark-ul Nymphaea executate de firma Gauss Topo.

"Pe tronsonul între străzile geneneral Berthelot şi I.C. Brătianu se va devia circulaţia pe o rută ocolitoare în jurul Parcului Brătianu, pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor de asfaltare şi pentru evitarea incidentelor cu participanţii la trafic", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Potrivit comunicatului, pe durata lucrărilor, linia de autobuz 15 va fi deservită de garnituri de capacitate mică. La nevoie, traseul autobuzului va fi deviat prin faţa Hotelului Elite.

Lucrările de asfaltare fac parte din proiectul de amenajare a unui nou acces la Complexul Termal Nymphaea, cu suplimentarea locurilor de parcare la Aquapark, începute de către administraţia locală la finalul anului trecut.