Atenţie, şoferi! Comisia tehnică pentru probleme de circulaţie a aprobat miercuri noi închideri de străzi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, strada Anatole France din zona Cantemir va fi închisă traficului auto în perioada 22 mai - 7 iunie pentru derularea celei de a treia etape a lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă.

Lucrările vor afecta nu doar circulaţia în cartierul Cantemir, ci şi în Ioşia.

"Totodată, s-a aprobat delimitarea perimetrului şantierului în sensul giratoriu de pe Calea Aradului - strada Aviatorilor - strada Padişului, unde în perioada 22 mai - 5 iunie se va circula pe o singură bandă", se menţionează în comunicat.

Vine turul ciclistic!

Cele mai mari restricţii de circulaţie se vor aplica însă în perioada 7 - 9 iunie pentru desfăşurarea în bune condiţii a celei de-a patra ediţii a competiţiei internaţionale "Turul ciclistic al Bihorului".

Astfel, pe 7 iunie circulaţia în Piaţa Unirii pe sectorul delimitat de străzile Primăriei şi Iuliu Maniu se va închide între orele 15.30 şi 16.15, respectiv între orele 19.30 – 20.30, iar traficul pe strada Universităţii va fi restricţionat.

În data de 8 iunie, între orele 9 - 12 se va închide circulaţia în Piaţa Unirii şi pe străzile Avram Iancu, Sucevei, Matei Basarab şi Decebal (de la intersecţia cu Octavian Goga), iar între orele 13.45 – 14.15 şi 15.45 – 16.15 se va închide din nou circulaţia prin Piaţa Unirii.

Pentru data de 9 iunie este anunţată suspendarea traficului auto prin Piaţa Unirii între orele 10.30 – 11.15 şi 15.30 – 16.30.

Potrivit comunicatului Primăriei, pe tot parcursul competiţiei bicicliştii vor fi însoţiţi de un antemergător al Serviciului de Poliţie Rutieră, pentru a deranja cât mai puţin traficul.