Strada Traian Blajovici din Oradea va deveni drum cu prioritate la intersecţia cu strada Octavian Goga, unde până acum şoferii întâlneau semnul "Stop".

Măsura a fost luată în şedinţa de vineri a Comisiei tehnice pe probleme de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea.

"Strada Traian Blajovici devine prioritară la intersecţia cu strada Octavian Goga, urmând să se monteze un indicator Stop, pe strada Octavian Goga", a anunţat vineri municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Strada este tot mai aglomerată odată cu dezvoltările imobiliare din Calea Aradului şi construirea noii săli polivalente, fapt pentru care municipalitatea va lua măsuri suplimentare de fluidizare a traficului.

Potrivit comunicatului, "comisia a avizat realizarea unei sens giratoriu la intersecţia străzilor Traian Blajovici şi strada Vlădeasa".

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu (foto jos) urmează să fie realizate în viitorul apropiat.

Lucrări pe strada Olteniei

Pe de altă parte, în cadrul aceleiaşi întâlniri, Comisia de circulaţie a decis închiderea circulaţiei pe strada Olteniei în perioada 9 – 23 octombrie.

Restricţiile de circulaţie vor fi aplicate pe tronsonul delimitat de Parcul Brătianu şi zona de deasupra parcării amenajate pe amplasamentul fostelor ruine de lângă linia ferată (foto jos).

În intervalul menţionat, firma Trebor va executa lucrări de reamenajare a zonei (foto jos) care vor cuprinde taluzări, amenajări ale trotuarelor şi carosabilului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!