Ocoliţi, ca să nu vă enervaţi! Potrivit unui comunicat al Primăriei orădene, Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier a decis miercuri închiderea a trei străzi, începând din 1 iunie, pentru lucrări de infrastructură.

Astfel, începând de joi, strada Dunărea va fi închisă pe tronsoanele cuprinse între străzile Republicii, respectiv Victor Babeş şi Bicazului, pentru lucrări de înlocuire a reţelelor magistrale.

"În această perioadă nu se vor putea folosi locurile de parcare din faţa Spitalului Militar şi vor fi suspendate şi locurile de taximetrie", se menţionează în comunicat.

În cadrul şedinţei de miercuri, comisia a mai avizat închiderea circulaţiei rutiere pe strada Daliei între străzile Hack Halasi Gyula şi joncţiunea cu pasajul suprateran zona Ciheiului, până în data de 30 iunie. Strada va suporta lucrări de canalizare pluvială şi refacere a infrastructurii.

Pe de altă parte, la solicitarea Drum Construct, comisia a aprobat închiderea circulaţiei pe strada Barcăului pe tronsoanele delimitate de străzile Lipovei şi Greierului, respectiv Greierului şi Meşteşugarilor timp de o lună. Strada Barcăului va fi modernizată pe tronsonul delimitat de străzile Lipovei şi Oneştilor.