Traficul prin zona centrală a Oradiei va fi și mai încurcat în acest weekend. 

Circulația auto de-a lungul Parcului 1 Decembrie, pe tronsonul delimitat de fostul magazin Făt Frumos și șantierul pasajelor din Piața Emanuil Gojdu, va fi sistată începând de sâmbătă dimineață.

„Restricțiile de circulație se vor aplica începând de sâmbătă dimineață, de la ora 8, și se vor menține până luni, la aceeași oră. În acest interval, constructorii vor turna pe acest tronson de stradă stratul final de asfalt”, a declarat pentru BIHOREANUL viceprimarul Marcel Dragoș.

Totodată, pe durata lucrărilor, restricțiile de trafic se vor aplica inclusiv pe străzile adiacente, precum Aleea Gojdu și Spiru Haret.

Pe de altă parte, municipalitatea orădeană a amintit printr-un comunicat de presă că în cursul serii de vineri circulația auto prin Piața Ferdinand va fi sistată pentru câteva ore.

„Între orele 20:30 – 23:30, la solicitarea Filarmonicii de Stat Oradea se va restricționa traficul auto în Piața Regele Ferdinand și străzile adiacente, pentru organizarea unui concert simfonic în aer liber”, se menționează în comunicat. După cum BIHOREANUL a anunțat, vineri seară va avea loc în fața Teatrului Regina Maria concertul „Innamorato di te”, care va încheia proiectul estival Initio 2023.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!