Odată cu încălzirea vremii, drumarii şi-au intrat în pâine. Angajaţii firmelor Drumuri Orăşeneşti, Asfamix, Drum Construct Sălaj şi Selina au demarat lucrări de refacere a carosabilului existent, respectiv la infrastructură şi suprastructură în funcţie de starea străzilor, a trotuarelor, rigolelor, podeţelor şi acceselor aferente străzilor.

Conform unui comunicat al Primăriei, pe lista străzilor care au intrat în modernizare se numără Adevărului, Gheorghe Doja (tronsonul începând de la Spitalul Judeţean) şi Czaran Gyula. De asemenea, la legătura între E60 şi D190, de lângă firma Frigoexpres, se efectuează lucrări de lărgire a carosabilului, precum şi de asfaltare a acestuia.

Totodată, în luna martie au demarat şi lucrările pe 6 din cele 19 străzi, cuprinse în proiectul „Modernizare străzi în vederea fluidizării traficului între zonele de acces rezidenţiale şi funcţionale din municipiul Oradea", finanţat prin Programul Operaţional Regional. Acestea sunt: Depoului, Margaretei, Morii, Ursului, Vaporului, Miron Costin. Pe lista lucrărilor se mai numără reabilitarea străzilor Muzeului, Matei Corvin şi Oneştilor.