O adolescentă în vârstă de 16 ani din localitatea bihoreană Parhida este căutată de familie şi de poliţişti. Tânăra, Larisa Beatrice Varga, a plecat de acasă luni seara, în jurul orei 23, iar de atunci nu mai este de găsit. 

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, familia adolescentei a anunţat dispariţia fetei în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.

„La data de 27 august anul curent, în jurul orei 00.50, Secția 3 de Poliție Rurală Biharia a fost sesizată de familia unei tinere de 16 ani, Larisa Beatrice Varga, din localitatea Parhida, că tânăra a plecat cu două ore mai devreme de acasă şi nu a mai revenit. Aceasta a mai fost plecată voluntar, fiind găsită de polițiști", a precizat reprezentanta IPJ Bihor. 

Tânăra are o înălţime de 1,60 metri, greutate de aproximativ 55 kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui şi păr şaten. 

Când a plecat de acasă, ea purta pantaloni albi cu imprimeu negru, maiou alb, pantofi sport albi. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!