O adolescentă în vârstă de 14 ani din Săbolciu este căutată de poliţişti după ce a fost dată dispărută de familie. Fata, Andreea Nicoleta Rostaş, a plecat de acasă duminică la prânz, iar de atunci rudele nu au mai reuşit să o contacteze.

Adolescenta are o înălţime de 1,5 metri, aproximativ 50 de kilograme, faţă ovală, ochi verzi, păr castaniu, vopsit cu șuvițe blonde, tuns scurt, cu breton, şi nu are semne particulare.

Duminică a plecat de acasă îmbrăcată în fustă de blugi albastră lungă, bluză albă, jachetă scurtă, albastră, fără mâneci, batic roșu, saboți albi, cu talpă groasă.

Adolescenta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în repetate rânduri.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 116.000, numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

UPDATE:

Poliția Bihor a anunțat, marți, că minora a fost găsită de polițiști pe raza localității Tileagd și a fost încredințată familiei. „Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, arată informarea.