O tânără în vârstă de 24 ani din Cărpinet este căutată de familie şi de poliţişti după ce, săptămâna trecută, a dispărut din gara CFR din municipiul Arad. Cei care au văzut-o pe Carmen sunt rugaţi să sune la Poliţie. 

Dispariţia tinerei a fost reclamată luni de familie la Secţia de Poliţie Rurală Ştei. "Poliţiştii au fost sesizați că tânăra, Covaciu Mega-Carmen, a plecat în data de 27 septembrie, în jurul orei 12, din staţia CFR din municipiul Arad, şi nu a mai ajuns acasă", se arată în informare. 

Carmen are o înălţime de 1,55 m, greutate de aproximativ 50 – 55 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung, vopsit blond la vârfuri, pe care îl poartă prins într-o coadă, la spate. 

În ziua în care a dispărut, ea purta un hanorac gri cu glugă, blugi strâmți, albaștri deschis, pantofi sport negri, cu detalii cu sclipici.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112", a transmis Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!