Sportivele orădene ale clubului LPS Bihorul - cu dublă legitimare, jucând pentru CS Atletico Slănic - s-au situat pe podiumul de premiere de la întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional de cros, care a avut loc la Poiana Stampei în judeţul Suceava, pe 22 octombrie.

La individual, în cadrul categoriei de vârstă de U18, Diana Verdeş, legitimată atât la LPS Bihorul, cât şi la CS Atletico Slănic, s-a clasat a III-a şi a intrat în posesia medaliei de bronz.

De asemenea, la echipe, CS Atletico Slănic, cu orădencele Diana Verdeş, Andra Danciu şi Kiss Kamilla, s-a clasat pe locul II, cucerind argintul, în timp ce poziţia a III-a a revenit echipei LPS Bihorul Oradea, formată din Diana Lukacs, Linett Miklovits şi Livia Janosy.

De menţionat că toate aceste sportive sunt pregătite de antrenorul Călin Laza şi sunt legitimate la LPS Bihorul Oradea și CS Atletico Slanic, doar Livia Janosy este legitimată numai la LPS Bihorul.

Întrecerile din judeţul Suceava, de la Poiana Stampei, s-au desfășurat pe distanţa de 4 000 de metri, la o cotă de 1.000 de metri altitudine.

Pentru Diana Verdeş, Diana Lukacs, Kiss Kamilla şi Miklovits Linett urmează în acest sfârşit de săptămână etapa finală şi la Campionatul Naţional U20, tot la Poiana Stampei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!