Tânărul sportiv orădean Cristian Méhes a înregistrat rezultate foarte bune la întrecerile Campionatului Naţional de atletism pentru aruncări de iarnă rezervat juniorilor III (14-15 ani), competiție care s-a desfășurat la Oneşti.

Legitimat la clubul Crișul Oradea și antrenat de părinții săi, Livia şi Albert Méhes, atletul orădean şi-a trecut în cont două medalii, una de aur şi una de argint.

Cristian Méhes a devenit campion naţinal la aruncarea ciocanului, cu rezultatul de 59,88 metri, respectiv vicecampion naţional la aruncarea discului, cu 41,32 metri. De precizat că ambele rezultate constituie noi recorduri personale.

Este de menționat însă și faptul că tânărul atlet orădean a cucerit la Oneşti cel de-al 17-lea său titlul de campion naţional din carieră. El este elev în clasa a IX-a la Liceul Greco-Catolic (diriginte Andrei Cristea).

De la CS Crişul, la CN de aruncări lungi au mai participat alți doi sportivi, Cristian Oros şi Sebastian David, însă aceștia nu au reuşit să urce pe podium. „Au cam rămas datori, dar trebuie ţinut seama de faptul că se află în primul lor an la categoria juniori III”, a declarat antrenorul lor, Albert Méhes.