Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Bihor a anunţat că aceste zile sunt ultimele în care echipele interesate se mai pot înscrie la Campionatul Judeţean. Acestea o mai pot face până duminică, 24 septembrie, după ce termenul pentru înscriere a fost prelungit, pentru că în Oradea au avut loc la începutul acestei luni turneele finale EMF Champions League şi EMF Masters.

Conform organizatorilor, înscrierile se pot face direct la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729351276.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Bihor, Spiros Baltsavias, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că începând cu această ediţie, organizată în premieră de organizaţia condusă de el, se intră la alt nivel.

"Toate echipele vor avea carnete de legitimare şi vor preda lista oficială cu jucători până la începerea competiţiei".

Conform preşedintelui AJMB, până joi erau înscrise 46 de echipe.

Cei care doresc să participe la noua ediţie campiontului judeţean se mai pot înscrie până duminică seara.

"În Divizia A se va juca la porţi de 4 metri, pentru ca echipele să fie obişnuite pentru fazele superioare ale Campionatului Naţional şi pentru cupele europene. Va exista şi un site oficial al Asociaţiei Judeţene de Minifotbal, unde vor fi rezultate, clasamente, diferite statistici", a mai precizat Spiros Baltsavias.

După cum a mai transmis preşedintele AJMB, primele două clasate din Divizia A se vor califica la Campionatul Regional, echipele de pe locurile 3,4, 5 şi 6 vor obţine dreptul de a participa la Cupa României, iar primele patru echipe din cadrul Campionatului Firmelor se vor califica şi ele la turneul final naţional.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!