Fie că au minţit acasă că au fost reţinuţi la muncă peste program, fie că au venit cu bilet de voie de la neveste, sau au chefuit sub atenta supraveghere a consoartelor, sute de orădeni au luat miercuri seara cu asalt pub-ul Queens pentru a sărbători "Ziua Bărbatului".

Anunţat pentru ora 18, cheful s-a încălzit în jurul orei 20, iar atmosfera a devenit incendiară după ora 22, când în sală şi-a făcut apariţia diva Playboy, Rose Marie Florescu. Blonda cu bust generos a fost primită cu urale şi declaraţii de dragoste de bărbaţii îmbrăcaţi în tricouri galbene Bergenbier, inscripţionate cu mesaje precum "Băutor de apă cu hamei" sau "Distribuitor de glume la minut".

Vedeta, care a ajuns la Oradea cu avionul cu doar câteva minute înainte de apariţia în sală, s-a fotografiat cu admiratorii, a primit flori şi declaraţii de dragoste.

Cheful prelungit a fost punctat cu concursuri skandenberg, de mâncat hot-dog contra cronometru, de făcut "duble" cu mingea pe picior, de cultură generală din materia "fotbal" şi de băut bere.

Cel din urmă a avut cea mai mare audienţă şi a fost câştigat detaşat de jurnalistul Călin Corpaş, de la "Jurnal bihorean", care a avut surpriza să constate că, precauţi, organizatorii au turnat în halbe Bergenbier fără alcool. Indiferent de proba la care s-au înscris, concurenţii şi-au luat ulterior revanşa golind lăzi întregi de bere "adevărată". Fie ca să îşi facă curaj pentru proba de declaraţii de dragoste, fie pentru clipa când vor ajunge acasă.

Nu de alta, dar cheful s-a prelungit până târziu în noapte, semn clar că în cursul zilei de joi productivitatea firmelor locale va resimţi scăderi drastice. Pentru că angajaţii au sărbătorit "Ziua Bărbatului"...