Alin Omuț, unul dintre suspecții reținuți pentru uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit marți într-o remorcă, în Oradea, a fost adus miercuri dimineața, la ora 9, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru a i se aduce la cunoștință statutul de inculpat și a i se da posibilitatea de a da declarații. 

La ora 10, bărbatul nu ieșise încă din sediul Parchetului. Alin Omuț, care a fost reținut marți, este inculpat pentru omor și, până miercuri dimineața, a uzat de dreptul la tăcere. 

Când a ajuns la sediul Parchetului, ieșind dintr-o mașină de Poliție, bărbatul și-a tras tricoul peste cap, încercând să se ferească de aparatele de fotografiat și camerele de luat vederi ale jurnaliștilor. El nu a spus nimic nici în fața acestora. 

După audierea lui Omuț, la sediul Parchetului vor fi aduse și cele două femei reținute în acest caz și acuzate și ele de omor, și anume Roxana Gal - concubina lui Omuț, și Erika Duca. 

Între timp, prim-procuroarea Parchetului Bihor, Bianca Vulcan, a dispus ca poarta Parchetului Bihor să fie închisă, pentru ca jurnaliștii să nu poată filma sau fotografia suspecții, invocând dreptul la imagine al acestora. 

Cazul teribil a șocat Oradea. Marți, cadavrul unei femei de 31 de ani din Valea lui Mihai a fost descoperit, în urma unui apel la 112, băgat într-o valiză pusă la rându-i într-o remorcă. Remorca fusese lăsată într-o parcare de lângă blocurile Prima Oneștilor, iar într-unul dintre apartamente a fost găsită o altă femeie bătută și subnutrită, aceasta fiind sora femeii omorâte. 

Anchetatorii au transmis că crima s-a petrecut într-un bloc din Nufărul, unde cele două surori erau ținute. Ulterior, cadavrul a fost mutat în remorcă, iar cealaltă femeie a fost transferată într-un apartament din Prima. 

Potrivit unor surse, Alin Omuț, unul dintre suspecți, ar fi fost chiar cel care a sunat la 112, ca să spună că a simțit un miros înțepător în jurul remorcii respective. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!