Trei persoane au fost rănite, iar un autoturism şi un autobuz au fost avariate, marţi după-amiază, pe DN 19, în localitatea Ianca, în urma unui accident provocat de un şofer de TIR prea grăbit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău, şoferul, un marghitan de 37 ani, conducea dinspre Oradea înspre Săcueni o autoutilitară şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de o şoferiţă de 27 de ani din Bucureşti.

"În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe acostamentul din partea stângă a carosabilului, iar autoutilitara şi-a continuat deplasarea şi a acroşat din spate un autobuz condus de un şofer de 29 de ani, din Nojorid", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, trei dintre cei 21 de pasageri din autobuz au fost răniţi, două persoane fiind internate.

"Două persoane au suferit leziuni uşoare, contuzii, escoriaţii. Au fost internate pentru investigaţii medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea", a declarat BIHOREANULUI şeful SMURD, dr. Hadrian Borcea.

Potrivit medicului, o a treia persoană a primit asistenţă medicală la locul accidentului, însă a refuzat internarea.