Un bihorean în vârstă de 46 ani din Peştiş a fost transportat la spital, marţi, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un autobuz pe un drum secundar paralel cu Şoseaua Borşului.

Potrivit unei informări transmise, miercuri, de ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, accidentul rutier s-a produs în zorii zilei de marţi. Bărbatul din Peştiş conducea un Volkswagen pe direcția strada Uzinelor - Sântion şi nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autobuz condus de un bărbat de 44 de ani, din localitatea Olosig, care făcea o manevră de mers cu spatele. 

"Şoferul din autobuz a executat manevra de mers cu spatele fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în spatele său", se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.  

Cert este că, în urma accidentului rutier, şoferul din Volkswagen a ajuns la spital cu diverse leziuni, care însă nu i-au pus viaţa în pericol. 

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.