O parte din cartierul Rogerius se va spăla cu apă rece aproape două săptămâni. Potrivit unui comunicat al societăţii Termoficare, nu mai puţin de 15 străzi vor rămâne fără apă caldă începând de miercuri dimineaţă de la ora 8.

Societatea de termoficare va sista furnizarea apei calde prin punctele termice 106, 126, 127 şi 136 din cauza unei avarii apărute pe conductele vechi ale Magistralei 1 din Bulevardul Dacia în vecinătatea pasajului subteran din dreptul magazinului Profi.

Întreruperea serviciilor va afecta consumatorii situaţi pe străzile Dacia, Iza, Spartacus, Carpaţi, Sfântul Apostol Andrei, Târnavelor, George Călinescu, Aluminei, Traian Grozăvescu, Fagului, Sovata, Dobreştilor, Constantin Brâncuşi şi Demostene Botez.

"Având în vedere faptul că avaria este localizată în sectorul imediat următor celui pe care se înlocuiesc în prezent conductele Magistralei 1, pe care urmează să fie continuate lucrările din cadrul proiectului "Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea", reluarea furnizării apei calde de la aceste puncte termice se va face odată cu repunerea în funcţiune a întregului sistem de termoficare, după întreruperea generală din perioada 4 - 11 august", se menţionează în comunicatul Termoficare.

Pe de altă parte tot o avarie a lăsat fără apă caldă începând de marţi consumatorii situaţi pe străzile Roşiorilor, Decebal 42 şi Simion Ştefan 52. Reluarea serviciilor se va face în cursul zilei de miercuri, după finalizarea lucrărilor de reparaţii.