Atunci când angajaţii noştri sunt pe teren, se lovesc frecvent de o problemă care poate da peste cap activitatea de salubrizare. Nu toţi clienţii cunosc calendarul de ridicare şi scot în stradă un alt tip de deşeu decât cel pentru care s-au deplasat angajaţii AVE Bihor. În această situaţie, aceştia nu vor putea ridica sacii sau goli pubelele, ceea ce reprezintă un inconvenient pentru toată lumea. Această problemă are însă câteva soluţii la îndemâna oricărui client.

Află în ce zi ridicăm deşeul din localitatea ta

Dacă intraţi pe pagina de web www.ave-bihor.ro, la secţiunea calendar, trebuie să daţi clic pe perioada anului în care suntem. Acolo veţi vedea un meniu drop-down în care veţi găsi toate localităţile deservite de noi în cele patru loturi din judeţul Bihor. Intraţi pe comuna în care locuiţi şi acolo veţi găsi calendarul pe mai multe luni, cu tipul deşeu care este ridicat. De exemplu dacă alegem comuna Tarcea, vom observa că în luna octombrie datele de ridicare sunt 5, 12, 19 şi 26, cu rezidual în toate aceste zile, combinat cu hârtie, plastic, sticlă şi din nou plastic.

Aceste informaţii sunt disponibile şi pe spatele facturii AVE Bihor, care vă parvine prin poştă sau prin e-mail. În fine, calendarul este disponibil şi pe pagina de Facebook a AVE Bihor.

Aşa că, înainte de a scoate pubelele sau sacii în stradă, consultaţi acest calendar, pentru a fi sigur că nu sunteţi în eroare.

Filosofia AVE Bihor

Ca operator de salubritate, AVE Bihor şi-a propus implementarea unui sistem de colectare a deşeurilor în cinci fracţii, care să ajute inclusiv la curăţenia judeţului. PET-uri şi deşeurile reciclabile continuă să polueze zone turistice din Bihor, deşi locul lor ar trebui să fie în staţiile de sortare şi de acolo înapoi în circuitul comercial. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, iar astfel de practici de aruncare a PET-urilor în natură ameninţă flora, fauna, turismul şi sănătatea noastră, a tuturor.

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!