Judeţul Bihor are încă un centru de carantinare supravegheat video, întregul sistem, cu tot cu accesorii, fiind donat Jandarmeriei de compania orădeană Helion Group.

“Suntem permanent în slujba comunității și cea mai mare recompensă a muncii noastre este aprecierea acesteia. De data aceasta, sprijinul a venit din partea firmei Helion Group. Mulțumim pentru sprijin şi ne bucurăm că ne unim forțele în această luptă”, a postat, joi, Jandarmeria Bihor, pe pagina proprie de Facebook.

Sistemul este format din 6 camere Full HD plus două camere UltraHD (5Mp), unitate de stocare DVR hibrid cu 16 canale și un hard disk de 4 Tb, cablu şi accesorii, care au şi fost montate deja, duminică, la un centru de carantinare din apropierea Oradiei.

Unitatea de stocare permite păstrarea imaginilor filmate de cele 8 camere pe o perioada de până la 60 zile.

„Noi suntem cei care trebuie să mulţumim Jandarmeriei Bihor pentru toată munca şi implicarea din această perioadă dificilă. Sperăm ca sistemul să le uşureze munca şi, prin această contribuţie, să participăm şi noi la securizarea comunităţii”, a declarat reprezentantul companiei, Rareş Codrean.

(advertorial)