Un tânăr în vârstă de 25 ani din Dobreşti a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent e cercetat sub control judiciar, după un incident rutier în care a fost implicat vineri seară, la intersecția străzii Lacul Roșu cu strada Moldovei din municipiul Oradea.

Tânărul lovise cu o dubă alte două maşini parcate pe marginea drumului, iar poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au descoperit că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Şi nu e tot, căci verificând datele dubei, polițiștii rutieri au descoperit că aceasta fusese furată din parcarea unei firme, unde a fost lăsată cu cheile în contact.

Tânărul a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, unde procurorii l-au inculpat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință. Totodată aceștia au dispus anchetarea lui sub control judiciar pe o perioadă de 40 de zile.