Un copil în vârstă de 9 ani a ajuns la spital, luni, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Ciheiului din Oradea. Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, accidentul s-a produs în jurul orei 15.

"O tânără de 19 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un minor de nouă ani din Oradea care, lăsat nesupravegheat, a pătruns în fugă pe partea carosabilă, prin loc nepermis", se arată în informare.

În urma impactului, copilul a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Pacientul a fost adus cu un traumatism cranio-cerebral minor cu hematom periorbital. I s-au făcut investigaţii medicale şi, pentru că nu prezenta leziuni care să necesite intervenţii chirurgicale, a fost transferat la Spitalul Municipal, unde a fost internat pentru supraveghere", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Beres Zsolt, medic în cadrul UPU.

Cercetările în cauză continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.