Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea vor juca duminică pentru a-şi menţine locul în Liga a III-a şi în sezonul următor.

Astfel, de la ora 17:30, la Stadionul Luceafărul de la Sânmartin, tânăra formaţie bihoreană va primi replica echipei Rapid Jibou, campioana judeţului Sălaj, în returul barajului de menţinere/promovare în eşalonul III.

Duminica trecută, în partida disputată la Jibou, scorul a fost egal, 1-1, astfel că elevii antrenorului Ciprian Dianu pornesc cu prima şansă în duelul din manşa secundă, un scor de 0-0 fiindu-le suficient pentru atingerea obiectivului.

"Nu este nimic jucat. Ne aşteaptă returul, în care va trebui să arătăm că suntem echipa care merită să continue în Liga a III-a",  declarat pentru BIHOREANUL tehnicianul celor de la Luceafărul, după jocul de la Jibou.

Pentru meciul retur, Ciprian Dianu se confruntă cu o singură problemă de efectiv. Fundaşul stânga Gondor nu poate juca, fiind suspendat, după ce în partida de la Jibou a fost eliminat în minutul 69.

"Îmi doresc foarte mult ca echipa să facă un meci bun şi să obţină victoria pentru a continua şi sezonul următor în Liga a III-a. Suntem conştienţi cu toţii de importanţa jocului, ne-am pregătit bine şi ne dorim sa câştigăm jocul de duminică", a precizat, vineri, antrenoul echipei Luceafărul.

Cu acest prilej, clubul Luceafărul anunţă că este permis accesul spectatorilor la acest meci, însă cu anumite condiţii. Astfel, cei care intră la meci trebuie să aibă fie vaccinaţi (şi să fi trecut cel puţin 10 zile de la rapel) sau să demonstreze că nu sunt infectaţi cu SARS-CoV-2, prezentând un test PCR negativ, dar nu mai vechi de 72 de ore sau un test antigen rapid, cu rezultatul negativ, dar nu mai vechi de 24 de ore.

Prin îndeplinirea uneia dintre cele trei condiţii spectatorul poate asista la acest meci, dar capacitatea locurilor de la stadion este limitată la 25%, ceea ce înseamnă că la partida de duminică pot asista la Baza Sportivă Luceafărul maxim 500 de spectatori.