Un bărbat a fost împuşcat în cap, vineri, la o partidă de vânătoare organizată în zona Remetea. Potrivit primelor informaţii, victima respira încă în momentul în care partenerii săi au sunat la 112, pentru a cere ajutor. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă. 

"Elicopterul a pornit spre Oradea, încă nu ştim starea victimei. Ştim doar că e vorba despre un bărbat care a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare. Persoana care a sunat la 112 spunea că trăieşte şi respiră", a declarat, pentru BIHOREANUL, şeful UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea. 

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, apelul 112 a fost înregistrat la ora 13.24. "În apel se sesiza faptul că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a fost împuşcat accidental un bărbat. Victima e transportată cu elicopterul la spital", a spus Lascău.

Politiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuș şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase se află la faţa locului, pentru cercetări.

UPDATE:

Pacientul a ajuns în stare critică la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic judeţean Oradea de unde, după investigaţiile de specialitate, a fost dus imediat în sala de operaţie.

"Pacientul a ajuns în comă, în stare critică. Prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio-cerebral sever. A intrat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie", a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

UPDATE 2:

Partida de vânătoare a fost ilegală, a transmis Poliţia Bihor. Victima este un pădurar de 46 de ani din Meziad. Citeşte mai mult, aici!

(imagine de la faţa locului, sursa: Facebook, De pe Valea Roşiei)