Un bărbat din Bihor a fost reţinut pentru 24 ore, după ce a fost găsit şofând fără permis de conducere o dubiţă cu care transporta lemne furate. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, bărbatul în vârstă de 57 ani din Popeşti a fost oprit în trafic marţi, în jurul orei 13, în Ciutelec.

"Acesta a fost oprit de un echipaj al Secției 4 de Poliție Rurală Marghita, în timp ce conducea o autoutilitară, fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta transporta cu autoutilitara 0,4 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență", se arată în document. 

Bihoreanul s-a ales cu dosar penal, ancheta fiind preluată de polițiștii Biroului Rutier Marghita, care au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore sub acuza de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Totodată, în ce privește materialul lemnos transportat fără documente legale, şoferul s-a ales cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.