Un bărbat în vârstă de 32 ani din Bihor, căutat internaţional pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori, a fost prins de poliţişti şi arestat provizoriu la Curtea de Apel Oradea. 

Bihoreanul se numeşte Forzsa Gyorgy Tamas şi, potrivit surselor BIHOREANULUI, e acuzat de agresarea sexuală a fiicei concubinei sale, o fetiţă sub 12 ani, agresiune pe care a comis-o primăvara trecută, pe care a filmat-o şi apoi a postat înregistrarea pe internet. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, Forzsa este din localitatea Tria şi a fost găsit în urma unor căutări făcute de un echipaj comun al Postului de Poliţie Sântandrei şi Postul de Poliţie Toboliu. 

"Autoritățile ungare au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de săvârșirea unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori, pe teritoriul Ungariei", se precizează în informare. 

Bărbatul a fost preluat, marţi, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, care l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, iar procurorul a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Miercuri, 14 aprilie, el va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, în vederea arestării provizorii, pentru predarea către autoritățile ungare.