Cadavrul în stare avansată de descompunere al unui bărbat a fost descoperit, luni după-masă, spânzurat de un copac într-o pădure din satul Butani, comuna Măgeşti.

După îmbrăcămintea purtată, sătenii bănuiesc că ar fi vorba despre un localnic dat dispărut primăvara trecută. 

Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de doi săteni care au sunat imediat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, mai multe echipaje de poliţişti s-au deplasat la faţa locului, pentru cercetări, ridicând totodată cadavrul, care a fost depus la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsirei. "Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni", a declarat Fărcuţa. 

Ofiţerul nu a putut confirma că victima este Claudiu Ciuclea,bărbatul în vârstă de 46 de ani din comuna Măgeşti, dat dispărut de familie pe 14 mai. "Identitatea persoanei va fi stabilită după finalizarea cercetărilor", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Ancheta, spune Fărcuţa, este continuată de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parhetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru identificarea persoanei și stabilirea împrejurărirlor în care s-a produs decesul.

Tot procurorii din Aleşd supraveghează cercetările în cazul tânărului din Şuncuiuş care a fost găsit spânzurat, duminică, în locuinţă. Trupul neînsufleţit a fost găsit chiar de soţia lui, care a chemat de urgenţă medicii, dar din păcate bărbatul nu a putut fi salvat. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, el a lăsat un mesaj pe Facebook, prin care transmitea că a ajuns la capătul puterilor.