Un bărbat din Pitești a fost prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția, fiind căutat de oamenii legii pentru că făcuse un scandal în public. Femeia agresată nu a depus plângere, dar polițiștii tot l-au reținut pe soțul ei.

Bărbatul a avut o altercație în trafic, sâmbătă seară, pe o stradă din Pitești, după ce a lovit portiera unei mașini și a plecat de lângă autoturismul avariat, chiar dacă șoferul păgubit era acolo. Acesta din urmă a sunat la 112 și așa l-au identificat polițiștii pe scandalagiu.

„Bărbatul bănuit a fost identificat de poliţişti, în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Piteşti, iar cu ocazia deplasării la locuinţa acestuia, poliţiştii l-au depistat în flagrant, în timp ce agresa fizic pe soţia acestuia. Ca urmare a modului în care cel în cauză a fost surprins, bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei”, a transmis, duminică, Poliţia judeţeană Argeş.

Femeia bătută nu a depus plângere, dar poliţiştii l-au dus pe bărbat la secţie, unde i-au deschis un dosar penal pentru infracţiuni de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat în faţa Judecătoriei Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: news.ro

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!