Bărbatul care a murit după ce a căzut joi de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Aluminei din Oradea este Carol Iagăr, fost arbitru de handbal și organizator de competiţii pentru echipa de handbal a CSM Oradea. Avea 65 de ani. 

De altfel, reprezentanții CSM au transmis vineri condoleanțe familiei îndoliate. Domnul Iagăr a activat în cadrul secţiei de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea pe postul de responsabil secţie (organizator competiţii)", se arată pe site-ul clubului.

Carol Iagăr a ieşit la pensie în 2021, după ce a activat ca arbitru divizionar timp de 25 de ani, fluierând la sute de meciuri în Liga Naţională și în ligile inferioare ale Campionatului Naţional. 

Totodată, Carol Iagăr a fost preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJH Bihor, precum şi secretarul Asociaţiei Judeţene de Handbal.

Cercetările în cazul morţii bărbatului continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!