Un bărbat a murit joi, la prânz, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Aluminei din Oradea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenent colonel Camelia Roşca, la faţa locului a fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al ISU Crişana, însă victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. 

"Colegii mei au fost anunţaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană a căzut de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe. Din nefericire, echipajul trimis la faţa locului nu a putut face nimic pentru victimă. Din primele date, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 55 ani", a spus purtătorul de cuvânt al ISU. 

La faţa locului se află şi echipaje de poliţişti criminalişti, de ordine publică şi investigaţii criminale care au început cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia.

UPDATE: Victima are 65 de ani

Comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a anunțat că apelul a fost înregistrat la ora 12.59.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii de ordine publică și investigații criminale orădeni și polițiști criminaliști, alături de echipaje medicale. În urma primelor investigații efectuate de polițiști, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 65 de ani, din municipiul Oradea. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului, la fața locului”, a mai precizat Alina Fărcuța.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.

Video: Dan Bureția

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!