Bărbatul din Bihor care, marţi noaptea, a distrus mai multe maşini pe o stradă din localitatea Sălard, şi-a atacat familia şi a vrut să-l înjunghie pe unul dintre poliţiştii sosiţi să intervină a fost arestat preventiv, miercuri, la Judecătoria Oradea. Măsura a fost dispusă la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care îl cercetează în urma incidentului.

Potrivit portalului instanţei, scandalagiul se numeşte Ioan Mierluţ iar măsura a fost dispusă pe numele lui pentru două infracţiuni de violenţă în familie prin loviri şi alte violenţe, nefiind specificat dacă acesta este cercetat şi pentru ultraj. Bărbatul poate contesta verdictul la Tribunalul Bihor.

După cum a relatat BIHOREANUL, Ioan Mierluţ, 27 ani, a fost reţinut după ce, marţi noaptea, a distrus mai multe maşini pe o stradă din Sălard, pe care le-a lovit cu pietre, spărgând inclusiv parbrizul autospecialei de Poliţie cu care sosise echipajul chemat în ajutor. Apoi, el a intrat în casă, unde şi-a înjunghiat fratele şi şi-a luat la bătaie mama.

Cum în cazurile de violenţă domestică poliţiştii pot interveni şi în locuinţele victimelor aflate în pericol, echipajul a intrat în casă, pentru a-l imobiliza pe agresor. În acel moment, bărbatul a vrut să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti care, însă, a scăpat nevătămat deoarece purta vestă specială, antiînjunghiere. 

Din fericire, victimele cuţitarului sunt în afara oricărui pericol. Fratele înjunghiat a fost transportat la spital, însă nu are leziuni care să-i pună viaţa în pericol, iar mama sa nu a necesitat îngrijiri medicale. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!